Okej, jag erkänner

Jag har inte haft särskilt stort intresse kring bröllopet, det ska jag erkänna. Inte för att jag har något emot det, jag har liksom bara känt mig lite likgiltig till det hela.

Men så grät Daniel. Eller Prins Daniel kallas han väl nu. Det är som om hans hjärta blev så fyllt av kärlek att det liksom svämmade över, och som att tårarna är den där kärleken som inte riktigt får plats. Och Kronprinsessan Victoria, hon tittade honom i ögonen med en sån tillgivenhet och kärlek, och kysste hans hand. Och hon gjorde det precis så länge att han skulle förstå hur mycket hon älskar honom. Och han grät, för han förstod. Vi förstod.

Då, precis då, smälte mitt hjärta. Det enda jag saknar nu är den där välbekanta och betryggande raden man hört så många gånger som liten;

Och så levde de lyckliga, i alla sina dagar.


Kommentarer
Postat av: lina

jag började också gråta när daniel gjorde det.

2010-06-19 @ 18:12:13
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: M

åh du beskriver det så himla fint, och jag känner likadant. daniel är så himla söt! och jag trodde viktoria skulle gråta hon också men hon torkade bara hans kind. jag vill också uppleva sådan kärlek. :)

2010-06-19 @ 19:00:38
URL: http://maddyyyy.blogg.se/
Postat av: Annika M Sriwanna

men bröllopet, hela bröllopet var ju så vackert :) jag tror många fällde tårar faktiskt :)

2010-06-20 @ 21:08:12
URL: http://sriwanna.se
Postat av: AnnG

lina: så himla fint. de är så söta!M: aaw, tack vännie. jaa, verkligen, så söta att man dör! det vill jag med, och det bästa är att jag tror att det inte är så omöjligt att vi får det :)Annika M Sriwanna: jaa, det tråkiga är att jag missade så mycket, när jag satte på tv:n så var det när de just skulle säga ja båda två. men allt jag såg var väldigt fint, du har så rätt!

2010-06-20 @ 21:16:35
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: Michelle

Haha, samma här! Åh, det var så himla fint. Speciellt hans tal.. "Victoria, störst av allt är kärleken"Sv: Ja, jag tycker STS verkar jätte bra än så länge. Visst CC verkade också bra samt SI, men varför jag valt STS är mest för att jag delvis kände att de hade varit med längst och att jag hört från andra AuPairer att dom varit super. Visst, den är dyrast, men samtidigt får man det väldigt bra och det är värt det (man får också bo på fint hotell under vistelsen i NY under 4-dagars-kurserna har jag hört, vilket man inte får med de andra organisationerna ;). Vart är du sugen på att bo då när du flyttar? Vore ju superkul om vi åkte samtidigt & bodde på samma plats. Kunna snacka twilight hela tiden och partaja ;) hihi

2010-06-20 @ 22:36:42
URL: http://michelleewegert.blogg.se/
Postat av: AnnG

Michelle: Åh ja! Och det där med breven var ju så himla fint också!Haha JA! Det skulle vara hur kul som helst! Det kör vi på tycker jag! Haha ;D

2010-06-22 @ 00:51:32
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: Sara

Det var så himla vackert! Jag kanske inte är superintresserad eller dylikt, men kungabröllop är ändå något speciellt. Klänningarna och allt därtill!

Och stackars lilla Daniel. Att det i hans pass numera måste stå: Prins Daniel av Sverige, hertig av Västergötland måste vara lite speciellt. Undra hur han ska få plats med allt på sitt bankkort?

2010-06-29 @ 11:56:45
URL: http://sarapierre.blogg.se/
Postat av: AnnG

Sara: Haha, det har jag inte tänkt på! :)

2010-07-09 @ 00:07:02
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


>br/>
RSS 2.0