Varför Justin Bieber inte låter oss säga "never"

Så, dagens födelsedagspöjk släppte för två veckor sedan en film (som det gått förjäkla bra för får man väl säga). När jag ser trailern känns hans röst alltid underligt bekant. Lyssna när han ropar "Never say never";

Och nu. Låt oss titta på ett klipp från Peter pan (särskilt 0:51);


Väldans likt, det där. De låter nästan som samma person. Kanske är det just så Peter panar låter? Och! Bieber säger JÄMT "Never say never". Han har döpt en låt efter det, och till synes även en film. Vet ni vad jag tror? Vet ni varför jag tror att han inte vill att vi ska säga "Never"? För att Justin Bieber ÄR Peter pan. Just precis. Han är Peter Pan, och han saknar Neverland. Klart att man blir illa berörd när människor håller på och pratar om saker man saknar. Man går runt där och känner att man äntligen kommit över det, nu kan man äntligen lägga det bakom sig, och så kommer det människor där och pratar, pratar, pratar om JUST det man vill glömma, ja då kan man ju inte låta bli att ändå bli lite TVÄR.

Så för att inte låta dem situationerna uppstå, ber han folk på förhand att aldrig säga never som i neverland. Ja, ju mer jag tänker på det, ju mer logiskt blir allt. Varför kommer han inte till Sverige till exempel? Jo, för att vi sjöng en låt om Tingeling! Just precis! Sa jag inte det va, att allt liksom HÄNGER IHOP?

Ja, så måste det ju vara. Det är så han blivit så bra på så mycket. För inte fan hinner man med att lära sig sjunga, dansa, spela gitarr, trummor, piano och trumpet, fotboll, hockey, basket och skaffa sig 4 i hcp i golf, lära sig jonglera och lösa en rubix kub på under en minut, på 17 år! Nej just det, man gör bara inte det. Han har helt enkelt bott i Neverland i en sisådär femtio år, och där har man ju inte mycket annat för sig än att drälla runt och lära sig olika saker till höger och vänster.

Ja, ni hör ju, allt hänger ihop. Fantastiskt upptäckt det här. VAD SA NI NU DÅ?!! Ni önskar att ni också kommit på det här, visst gör ni? Ni tänker att vad ÄR det här, varför kom inte JAG på den här världsförändrade grejen som kommer bota både cancer och AIDS och är så logisk att det egentligen är helt uppenbart, VARFÖR. Ja, då förstår ni, då måste man lära sig att tänka lite SJÄLV, inte vara så INSKRÄNKT, inte vara en sån "kappan-efter-vinden-mänska"! Inte bara tänka som alla andra tänker, utan tänka lite OUTSIDE THE BOX.

Just det.


Så here it is allihopa, den omvälvande upptäckten;

Justin Bieber är inget underbarn - han är Peter pan!


Kommentarer
Postat av: d a n i e l a

haha rätt okej faktiskt, har inte kommit så långt ännu! :D

men en så länge är den bra!

2011-03-02 @ 23:24:41
URL: http://miniskokic.blogg.se/
Postat av: ida

Undulaten heter alvin och är 5 mån gamnmal. Vill gärna se justin biber filmen om den kommer till sverige. Haft en bra dag?

2011-03-03 @ 19:46:17
URL: http://icetox.blogg.se/
Postat av: AnnG

daniela: haha kanske ska ta och läsa den då! :)ida: det var ett sött namn :) jag tror den kommer i slutet på den här månaden! :) Ja, tackar som frågar, haha, den har varit bra! ;D och du?

2011-03-03 @ 21:36:27
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


>br/>
RSS 2.0