En fallen stjärna

Igår råkade jag hamna framför "Rädda Willy" som gick på tv. Ni vet den där om en liten kille och en späckhuggare som typ blir bästa vänner, och som så gott som alla som växt upp på 90-talet sett. Jag mindes den som ganska cheesy, men den var ju faktiskt ganska najs ändå. Det var lite nostalgi nästan. Och jag hade glömt hur duktig han som spelade pojken var. Jag blev lite nyfiken på var han har tagit vägen, för med tanke på att han var ganska bra på skådespeleri tänkte jag att jag borde sett honom i fler filmer.

Jag googlade hans namn Jason James Richter och fick veta att hans sista film gjordes för 10 år sedan. En film som inte gick särskilt bra. Först blev jag förvånad över hur abrupt hans karriär slutade, men sedan kom jag på hur det var. Han är en av de många barnskådespelare som nu kan se sig själva som fallna stjärnor. Som Macaulay Culkin. Sånt gör mig lite ledsen i hjärtat.


Kommentarer
Postat av: Madde

Ja, det är sorgligt det där med barnstjärnor. De lyckas liksom aldrig i det vuxna livet. Stackare...

2008-06-29 @ 18:11:06
URL: http://maddyyyy.blogg.se/
Postat av: AnnG

Madde: Eller hur!

2008-06-29 @ 19:41:32
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: lina

hellre en fallen stjärna än ingen stjärna alls - eller är det så att det gör ondare att falla om man faller så högt ifrån?

2008-06-30 @ 14:14:00
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: AnnG

Lina: Du är så fantastiskt filosofisk! Men jag tror att du har rätt i båda sakerna du sa. Fast jag tänker ändå att om man är med om det som man gillar och någon tar det ifrån en, så gör det ondare eftersom man vet vad man missar, än om man inte har det och inte vet vad man missar.

2008-06-30 @ 19:52:28
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: lina

precis. först skrev jag det där med "hellre en fallen stjärna än ingen stjärna alls" men sen kom jag på att det inte är sant. för det är bättre att gå runt och tro att man har det bra utan att veta hur jävla grymt det egentligen kunde vara! därför är det alltså bättre att aldrig ha varit en stjärna (inte för jag vet om det är odelat bra att vara en stjärna men du fattar vad jag menar!)

2008-07-01 @ 15:13:30
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: Emilia

Usch, det är så hemskt med alla barnstjärnor som har en extrem begåvning, men som bara dalar ju äldre de blir..

När jag läste inlägget tänkte jag direkt på Haley Joel Osment, han var ju extremt bra på det han gjorde, men nu var det ett bra tag sen man hörde nåt från honom. Stackarn, han gick ju från världsstjärna till nobody på en natt

2008-07-01 @ 23:13:27
Postat av: AnnG

Emilia: Jaa, visst är det! Och Haley som är bland de bästa skådisar jag sett! Jag blir så ledsen. Det är ju typ bara Drew Barrymore av barnstjärnorna som har lyckats känns det som.

2008-07-02 @ 08:28:01
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


>br/>
RSS 2.0