Nu är det bekräftat (eller nått)

Fick just ett samtal från min mamma. Och man kan väl säga att hon bekräftade att Erik Hassle, vars låt jag hade med i ett tidigare inlägg, faktiskt kommer från vår grannkommun Katrineholm. Anledningen till att hon vet detta är för att hon varit hemma hos familjen Hassle, och träffat både honom och hans familj, så hon råkar i och med det veta var de bor. Det tycker jag är lite coolt. Jag diggar verkligen honom och hans musik!

När han är stor och berömd (för det vet jag att han kommer bli) så kan vi ju alltid hålla i en sån där sightseeing, som man gör i Hollywood och Beverly Hills. "Här växte han upp gott folk, och går vi häråt så kan ni köpa lite souvenirer! För egengjorda hantverk av hans mamma, this way!" (Mamma berättade att hans mamma har en shop av något slag). Vad tror ni om den idéen?



Kommentarer
Postat av: Madde

Åh vad kul! :D Det känns som att det är lite "now or never" med honom. Jag menar, Katrineholm - ingen musikstad direkt va? :P

2008-09-18 @ 23:13:40
URL: http://maddyyyy.blogg.se/
Postat av: AnnG

Madde: haha Menar du att han är ett one hit wonder eller vad? :)

2008-09-19 @ 21:37:12
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: Madde

Nej, jag menar att det inte direkt faller några musiker från äppelträden i Katrineholm - alltså, det är inte ofta det dyker upp någon riktigt bra. Förstår du?

2008-09-21 @ 12:20:06
URL: http://maddyyyy.blogg.se/
Postat av: AnnG

Joo, jag förstår vad du menar, men hur menade du när du skrev "now o never"? :)

2008-09-25 @ 19:49:27
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


>br/>
RSS 2.0