Mellan två resor

Imorgon ska jag till Malmö med farmor. Vi åker buss dit. Buss ja. Härligt att vi tar ett så miljövänligt och effektivt transportmedel! Men jag ska inte klaga. Absolut inte. För vi ska åka och se Jesus Christ Superstar med Ola Salo i en av huvudrollerna! Jag får det i namnsdagspresent. Jag tycker att det är en bra namnsdagspresent. Vi ska bo på ett Hilton-hotell, och det första ordet som kom upp i huvudet på mig när jag hörde det var, och jag citerar; "fancy". Fancyschmancy.

Angående London så kan jag meddela att det var riktigt kul! En härlig upplevelse, men det tar jag nog senare. För jag borde sova nu, ska upp i ottan! Men jag kan ju i alla fall dela med mig att vi hann se en celebrity! Alltså, vi såg ju massor på Madame Tussauds, men de var liksom inte så levande. Men en levande träffade vi på, i tunnelbanan. Kan ni gissa vem det var? Jag tvivlar väldigt mycket på det.



Kommentarer
Postat av: Madde

Jag vet vem kändisen är! ;)

2008-12-06 @ 01:43:26
URL: http://maddyyyy.blogg.se/
Postat av: Nilla

Då har du mycket roligt framför dig. JCS är fantastiskt bra. Patrik Martinsson gör en grym tolkning av Judas och Ola gör en bra mänsklig tolkning av Jesus. Har sett den fyra gånger hitills, kan inte få nog. Man upptäcker hela tiden nya saker och "skådespelarna" blir bara bättre och bättre. På bloggen hittar du det mesta om JCS och Ola m.m.

Vore kul att höra vad du tyckte sedan.

/ Nilla

http://alliwantistheark.blogg.se/category/jcs.html

2008-12-06 @ 10:29:13
URL: http://alliwantistheark.blogg.se/
Postat av: AnnG

Madde: Haha, ja du vet nog mest av alla (även mig) vem kändisen är! ^^ <3



Nilla: Jaa, de var helt otroligt duktiga verkligen! Och fyra gånger, det är ett väldigt bra betyg! :)

2008-12-07 @ 19:14:13
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: Nilla

Tack.

Niklas Säwström kommer att spela Jesus i JCS när inte Ola Salo är med. Niklas spelar rollen som lärljungen Johannes i JCS.



Vad tyckte du om föreställningen?

2008-12-07 @ 19:36:13
URL: http://alliwantistheark.blogg.se/
Postat av: Marielle

Var med och svara på "dagens kluring". Rätt svar vinner en produkt från ett helkul ställe! Komigen, var med du också! :-)



2008-12-07 @ 19:43:07
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/
Postat av: Karrow

Visst var Herodes helt fantastisk? :)

2008-12-08 @ 17:47:07
Postat av: Emilia

Åhh, nu blir jag nyfiken, vem var kändisen? :)

2008-12-09 @ 01:46:41
Postat av: AnnG

Karrow: hihi Jaa, det var han! Och så gillade jag Jesus, Judas och den blonda krulltotten av lärjungarna, och jag är nyfiken på vilken av dem han spelade, för det fick man ju inte veta!



Och vilka applåder Ola fick där i slutet!



Emilia: hihi Jaa, han heter Mark, och är en halva av ett radarprogramledarpar i England :P Jag såg att det satt en ganska snygg person mittemot mig, och att det bredvid honom satt en person som såg väldigt mycket ut som en livvakt. Jag sa till Madde att "det där skulle kunna vara en kändis, och så är han bredvid hans livvakt". Madde svarade: "Vet du, det är en kändis. Jag vet vem det är".



Haha En novell, bara för dig! ;D

2008-12-09 @ 14:39:43
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: Maria Arnehed

Tycker mycket om det du skrivit! Trevligt att se lite bra grejer och inte endast det generella grejerna som man kan se om hela tiden. ;)

2010-12-01 @ 13:29:40
URL: http://jade.se/reseguide/new-york
Postat av: AnnG

Maria Arnehed: Åh, tack vad du är söt!

2010-12-01 @ 21:37:22
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


>br/>
RSS 2.0