WC-rent-killen

Idag på jobbet så köpte min arbetskamrat Ann en massa bra-att-ha-när-man-städar-saker. Däribland rengöringsmedel för toaletter. Och Jonas som är lite av kontorets Magnus Betnér lade direkt märke till vad som var på etiketten. Ser ni? Det är en människa på etiketten för "WC-rent" som det heter.


Frågorna hopar sig, troligen utan svar. Varför är han på en flaska för toalettrengöring? Vem kom på att han skulle vara det överhuvudtaget? Varför inte bara en vanlig logga? Vad tycker den här killen om att representera WC-rent? Visste han om det när han sökte jobbet som representant? Och isåfall - kan man verkligen göra det frivilligt utan att vara åtminstone lite dum i huvudet? Och om inte - hur reagerade han när han såg det för första gången?

Tänk om det är så att han fick ett fotojobb han inte visste så mycket om, men blev väldigt glad över att få. Glad i hågen går han och låter sig fotograferas. Han är så glad så glad. En tid senare säger en kompis till honom att "Jag såg dig på Hemköp idag". "Åh, vad spännande!" tänker han.  Till sin kompis säger han: "Vänta, säg var du hittade den, jag vill också se! Jag går dit med detsamma!"

Efter lite tips om var i affären han kan hitta sin bild går han för att hitta sitt ansikte. "Konstigt det där, det lät som om han sa att det var vid rengöringsmedlena. Kanske var det på ett tvättmedelspaket? Det kan ju vara kul, att folk får se mig varje gång de ska tvätta. De kommer säkert tycka om min bild, för rena kläder är ju bra, och det får man ju av tvättmedel."

Så kommer han fram till hyllan för rengöringsmedel, Han letar och letar, men hittar det inte. Och bara för att ha kollat igenom hela hyllan hans kompis nämnde kollar han igenom hela, bara för att liksom. Även fast det antagligen inte alls finns där, för något annat än tvättmedel kan de ju inte ha satt hans bild på, i alla fall inte på den här avdelningen. Och så ser han det. Sin bild. Och det är inte på ett tvättmedel. Han ser att hans bild sitter på något som kommer få folk att hata honom, för att det hans bild sitter på används under toalettstädning. Vilket alltså innebär att de kommer tänka på toalettstädning när de ser honom, och toalettstädning är det väl ingen som gillar.

"Fan också", mumlar han först. Men så kommer han på att det där inte lät särskilt bra. Han harklar sig för att rätta till det. "Åh. WC-rent. Vad.. kul."

Kommentarer
Postat av: lina

haha men det gick ju bra för honom ändå, den där idol-lars! ;D

2009-01-22 @ 10:47:02
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: AnnG

lina: Haha! :D Ja, det gjorde ju det ändå. Mot alla odds? :D

2009-01-24 @ 10:07:27
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: Newstick

Nu är jag kanske fel ute men kan det inte vara så att han på bilden helt enkelt ska föreställa en anställd på hemköp, eftersom det verkar vara deras egen produkt? =)

2009-01-25 @ 15:19:03
Postat av: AnnG

Newstick: Åh Jimjim, du är så logisk! :)

2009-01-28 @ 21:38:31
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: Frans

Vi gjorde den där designen för väldigt länge sedan, och det är egentligen bara wc-rent som finns ute på marknaden av den "gamla" hemköpdesignen. Den gamla designen bestod av ca 400 förpackningar där konsumenter var med på förpackningarna. Vi kunde inte lägga någon vanlig konsumentmodell på de "dåliga" förpackningarna så det fick någon från byrån ställa upp på. I detta fall Marcus. Han jobbar inte kvar hos oss... Jag var med på korvstroganoff.

2009-02-09 @ 17:02:26
URL: http://babeloba.blogspot.com
Postat av: AnnG

Frans: Haha Men gud vad kul! :D Jag måste i alla fall säga att du hade lite mer tur än din kompanjon Marcus, om du var den av er som hamnade på korvstroganoffen :)

2009-02-11 @ 23:18:43
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


>br/>
RSS 2.0