"Ja, jag våldtog henne, men inte med flit, hon tvingade mig!"

Idag gifter sig kronprinsessan. Men det kan vi strunta i för en stund. Istället tänkte jag visa vad jag pysslat lite med några nattetimmar.

Det var jag, Jimmy, Josse, Paulina, Lisell och en rutschkana. Vi var 17 år och hade en utekväll som inte inbegrep krogen, mest eftersom vi inte kunde. Vi tyckte att det var jättekul. Varje gång jag sett det här klippet har jag hört saker jag inte hört förut, så jag skrev dit lite undertexter så att ni inte skulle missa vad som sades. Nu hör ni ju på direkten hur virriga och söta Jimmy och Paulina är 0:12-0:18. Och det är väl bra. Annars då? Var det okej att jag gjorde sådär med subtitles, eller blev det för virrigt? Tänkte nämligen greja med lite fler av de gamla gowdingarna! För herregudars vad kul jag hade när grejade, inte visste jag att jag tyckte så mycket om att klippa och dona med videoklipp! Man kan ha det som hobby. Väl?

Här får ni se. Det här gjorde vi 5 maj 2007:
Haha. Gulleplutts är vad de är!

Kommentarer
Postat av: lina

åh massa kärlek! saknar!

2010-06-19 @ 13:36:36
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: AnnG

lina: Jaa, jag tycker så mycket om det här klippet, för ni är så himla gulliga och roliga! Och I miss it too, det var en mycket mycket fin tid! :)"Jimmy, jag ställer den här på taket, det är väl coolt?" Haha, du är så söt vännie mi!

2010-06-19 @ 16:35:46
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: josephine

hihi, vilka minnen! :) all tid med er är underbar! <3

2010-06-19 @ 22:30:22
URL: http://idungatan.blogg.se/
Postat av: AnnG

josephine: du är så fin babe, och jag håller verkligen med! <3

2010-06-20 @ 21:11:23
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


>br/>
RSS 2.0