Min lite annorlunda hobby

Det finns en sak jag finner så ljuvligt och intressant att jag nästan börjar undra ifall jag inte är lite sjuk i huvudet. I flera timmar kan jag sitta, som om jag sitter och pluggar inför ett stort prov i ämnet "Onödiga saker att veta om filmer", på imdb och läsa igenom movie trivias om alla filmer jag någonsin sett. Det kan ju inte vara helt normalt. Och vet ni vad? Jag tycker att det är KUL. Rent av lite KITTLANDE. Borde jag prata med någon om detta? För bevaremigväl, att jag kände ren och skär tillfredsställelse av att veta det nedan, det kan ju inte vara helt normalt.

Fun fact: When this was filmed, the explosion didn’t go off at the right time but was delayed by a second or two, so Heath Ledger’s reaction is completely real.

Kommentarer
Postat av: onlystorysbyme

Tack så mycket för svaret på hur lång Justin Bieber är! :)

Coolt att du har träffat honom! :D

2011-04-21 @ 17:13:51
URL: http://onlystorysbyme.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh vilken gullig kommentar! :D Jag svarar jättegärna på frågor

om au pair-livet och New Orleans. Du kan väl maila mig med lite vad du undrar över och sådär? :) Lovar att svara så fort jag bara kan!

2011-04-21 @ 20:27:32
URL: http://idamariaviktoria.blogg.se/
Postat av: Sofie

Haha jag är likadan, det är så mycket lättare att lära sig om filmer och sånt roligt! Allt går in så mycket snabbare än när man pluggar till prov.Sv: Oo va kul att du har sett Water for Elephants! :) Ser verkligen fram emot att få se den imon, älskade boken (:

2011-04-21 @ 21:14:48
URL: http://mytwilight.bloggagratis.se/
Postat av: Sofia

Har du nånsin funderat på att du kanske borde jobba med film eller recensera film? :p

2011-04-22 @ 10:06:45
Postat av: JennieBennie

inte konstigt när det handlar om Heath iaf. =)

2011-04-22 @ 16:44:31
URL: http://eightfebruary.blogg.se/
Postat av: AnnG

onlystorysbyme: haha inga problem :]Maria: Vad söt du är, det ska jag absolut, ska sätta mig nån kväll och skriva ett mejl, är jättenyfiken! :)Sofie: Haha verkligen! :D Åh, har du läst boken? Åh, nu blev jag ännu mer nyfiken på vad du tyckte om filmen, haha!Sofia: Nej det har jag inte tänkt på.. Haha skulle ju vara jättekul! Men vet inte om jag har så mycket att komma med om man jämför med andra :PJennieBennie: Hihi Sant :D

2011-04-29 @ 02:12:56
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


>br/>
RSS 2.0